БулфотоПродължават коментарите след изненадвощото предложение на Слави Трифонов за правителство. Предложението

...
БулфотоПродължават коментарите след изненадвощото предложение на Слави Трифонов за правителство. Предложението
Коментари Харесай

Герджиков: Слави избра възможно най-добрия избор за премиер в лицето на Николай Василев

Булфото

Продължават мненията след изненадвощото предложение на Слави Трифонов за държавно управление. 

Предложението на Слави Трифонов за министър-председател в лицето на Николай Василев е допустимо един от най-хубавите избори. Това съобщи за БГНЕС проф. Огнян Герджиков след оповестяването на кандидатурите на „ ИТН " за кабинет. " Николай Василев е един извънредно квалифициран специалист. Той е високообразован, човек с взор за нещата и размах. Василев също по този начин е извънредно дееспособен. Неговата кандидатура е едно доста положително попадение за премиера ", сподели някогашният ръководител на Народното събрание по време на ръководството на Национална движение „Симеон Втори" и длъжностен министър председател през 2017 година

Проф. Герджиков съобщи, че хората, които са предложили кандидатурите на Ради Найденов за външен министър и на Любомир Дацов за министър на финансите имат „ усет за фрагментите и хората ". „ Ради Найденов е доста квалифициран посланик с взор върху интернационалната политика. Той би бил един прелестен външен министър. Любомир Дацов е превъзходен финансист. Много положителни попадения. От БГНЕС узнавам, че той е включен в екипа. Това е една приятна изненада ", съобщи проф. Герджиков. Според него Национална движение „Симеон Втори" се е трансформирало в ковачница за фрагменти на предлагания кабинет. „ Национална движение „Симеон Втори" имаше доста положителни фрагменти и единствено неналичието на политически опит ни попречи да се задържим по-дълго на власт. Имахме доста първокласен състав и това се удостоверява с включването на хора от Национална движение „Симеон Втори" в възможното бъдещо ръководство, тъй като не можем да бъдем безапелационни към днешна дата, че това ще е кабинетът, който ще бъде гласуван ", заключи проф. Огнян Герджиков.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР